Sju anledningar att välja Sadex

Så här bidrar Sadex med mycket mervärde

Varfor Sadex
 • Planering

  Ta med oss redan i planeringen och ta del av vår gedigna erfarenhet av projektering och montering. Vi hjälper dig att hitta den bästa möjliga helheten både tekniskt och visuellt. Vi känner till alla lagar, bestämmelser och vad som är möjligt att göra. Vi är även bra på att hitta nya lösningar på nya utmaningar. Tack vare erfarenhet, kunnande, bra samarbete med produktleverantörer och effektiva arbetssätt sänker vi oftast kostnaden jämfört med andra alternativ i Sverige.

 • Kostnadsberäkning och offert

  Ingen gillar överraskningar i byggprojekt. Vi beräknar med din angivna information den totala kostnaden för alla produkter som behövs utan tilläggskostnader eller dolda avgifter. Vår tydliga kostnadsberäkning tar hänsyn till lagar, regler och även till att slutresultatet blir en fungerande helhet.

 • Produkter

  Våra produkter ska hålla i årtionden så därför använder vi marknadens bästa högkvalitativa produkter som tillverkas av mycket hållbart varmförzinkat och Pural-pulverlackad stål. Förutom hållbarheten garanterar kombinationen ett utmärkt korrosionsskydd för våra produkter. Dessutom har vi utvecklat ett antal av våra egna produktförbättringar, till exempel en ljuddämpare monterad i stuprör vilket väsentligt minskar ljudnivån vid regn och förbättrar därmed boendekomforten.

 • Montering

  Våra effektiva och kvalitetsmedvetna montörer säkerställer hos dig en hållbar, funktionell och snygg helhet. Vi monterar effektivt enligt överenskommen tidplan och förutsättningarna på plats. Gedigen monteringserfarenhet kan vi stoltsera med! Vi monterar över 140 km hängrännor varje år, 16 000 stuprör, 50 km snörasskydd, 18 km takstege och 10 km fasadstege för att nämna några exempe

 • Kundservice, lagershop och hämta webordrar

  Vår kundservice är redo att hjälpa till före, under och efter ditt köp. Lagershopen i Upplands Väsby är redo att hjälpa dig att plocka ihop rätt produkter och även tillverka hängrännor enligt dina mått. Därifrån kan du även hämta webordrar ifall det passar bättre än att få det skickat direkt till dig. 

 • Leverans

  Eftersom vi har det mesta på lager kan vi snabbt leverera till dig och tack vare vår gedigna produktkunskap vet vi hur allt bäst packas för att komma fram på ett säkert sätt till dig!

 • Garanti

  Våra produkter har minst en tioårig materialgaranti och om du väljer att vi monterar lämnar vi fem års monteringsgaranti. Det är tryggt att välja Sadex!