Vi monterar skarvfria hängrännor och allt inom taksäkerhet

Boka ett kostnadsfritt hembesök!

Sadex Monteringsservice

Sadex monteringsservice

Att bygga och renovera innebär många olika turer och vändningar. Därför är det utomordentligt viktigt att hitta kunniga och pålitliga aktörer för att undvika onödig stress. När det gäller hängrännor, stegar, snörasskydd och andra taksäkerhetsprodukter kan du tryggt vända dig till Sadex. Våra montörer förser dig med en hållbar och välfungerande helhetslösning, som sitter som gjutet på fasad och tak – Sadex monteringsservice är ett bekymmersfritt och säkert val.

Varför välja Sadex monteringsservice?

Med vår monteringsservice får du snabbt och enkelt en hållbar, funktionell och snygg helhet. Rätt montering och en fungerande helhet består av många viktiga och små detaljer som våra montörer lärt sig med flera års erfarenhet. Vi håller det vi lovar och när du väljer vår monteringsservice får du allt monterat i enlighet med föreskrifterna. Du slipper oroa dig för repor och skador som lätt drabbar den ovane.

Sadex monteringsservice gör det enkelt och okomplicerat att köpa hängrännor, taksäkerhet och stegar. Oavsett om du har valt nya skarvfria hängrännor eller en takbrygga så kommer Sadex erfarna montörer att säkerställa rätt produkter på rätt plats.

Vi är mycket nöjda med det arbete som ni har gjort. Stort tack för hjälpen!
- Christina, Sollentuna

Hur är en Sadex-montör?

Våra montörer är ansvarsfulla, kunniga och serviceorienterade, vars yrkesstolthet tryggar säkra leveranser i rätt tid. De har med sig allt som behövs för monteringen så du behöver inte tänka på något och självfallet städar de upp efter sig. Vi garanterar vår montering och hanterar eventuella klagomål på snabbast möjliga vis.

Är det möjligt att montera på vintern?

Att själv montera på vintern är svårt men våra erfarna montörer kan på ett säkert sätt även montera under utmanande vinterförhållanden. Våra vind- och vädertåliga montörer fixar även för monteringen nödvändigt snöskyfflande utan några extra kostnader.

Var erbjuder vi Sadex monteringsservice?

Vår monteringsservice finns förnärvarande i Stockholm och runt Mälaren. Vid behov monterar vi även på andra håll i Sverige. Boka ett kostnadsfritt hembesök för att få en tydlig och ärlig bedömning av ditt behov, våra bästa produktalternativ och kostnaden för det hela.

Sadex monteringsservice lämnar fullständig garanti på både produkter och monteringsarbetet och ger dig rätt till ROT-avdrag.

Yksimittainen Kouru
Vi tillverkar våra skarvfria hängrännor direkt på monteringsplatsen och enligt byggnadens exakta mått. Skarvfria hängrännor är alla onödiga skarvar med läckagerisk borta. Skarvfri hängränna läcker inte

Börja gärna med att kontakta oss för en kostnadsfri genomgång av behovet hos dig.

Vi hörs,

Nariman Pirzadeh Säljare i Stockholm-Mälardalen

Direkt 076-7778082

nariman.pirzadeh [a] sadex.se

Begär offert